Coaching sessie

COACHING SESSIE

“Alleen jij kan een verandering teweeg brengen.”

Een coaching sessie is een snelle en effectieve manier om problemen en/of belemmeringen adequaat op te lossen. Veel voorkomende problemen zijn angsten, trauma’s, pesten, gebrek aan structuur bij het leren etc. Belemmeringen zijn vaak gedachtes zoals ik kan het niet, ik wil het niet, ik ben lelijk, gebrek aan zelfvertrouwen, etc. In maximaal een paar sessies van 1 tot 2 uur worden de problemen en/of belemmeringen vervangen door constructieve oplossingen. Vaak is er al een oplossing na één sessie. Kenmerkend is dat niet uitgezocht hoeft te worden hoe het probleem of belemmering is ontstaan, je wordt alleen begeleid naar een eigen oplossing op de manier die jij wilt. Je mind wordt a.h.w. gereset waarbij de problemen en/of belemmeringen vervangen worden door positieve structuren en gedachtes.


Voor wie
Voor iedereen die last heeft van problemen en/of belemmerende gedachtes.

Waar
In principe bij Smartlearn in de Prinses Julianastraat 18, Vianen. Op verzoek kan ook elders, bijv. thuis, op een school of bij een bedrijf op locatie gecoacht worden.

Duur
Een sessie duurt 1 à 2 uur. Maximaal zijn 3 sessies nodig.

Kosten
€ 65,00 per sessie. Het intake gesprek is gratis.

Datum & tijd
Op afspraak

INSCHRIJFFORMULIER

Heeft u een vraag over ons aanbod of wilt u zich aanmelden voor een cursus, training of workshop? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Kies een cursus

    KIJK VOOR ACTUELE DATA EN LOCATIES VAN TRAININGEN EN CURSUSSEN OP DE PAGINA CURSUSAANBOD.

    "Everybody’s got to learn sometime, do it smart!"