Eerste SmartLearn Blog

Kijk, mijn eerste blog op de nieuwe website van Smartlearn!

Als veranderaar is dit natuurlijk een fantastisch moment, alles ziet er anders uit en ik ben er blij mee. Mijn website bouwer Astrid Peters heeft een mooie klus geklaard.

Ik heb haar via via ontmoet en daarna via de mail nader kennisgemaakt. Haar website en visie spraken mij aan dus hebben we een eerste afspraak gemaakt. Al koffie drinkend was het voor mij de uitdaging zo goed mogelijk onder woorden te brengen wie ik ben, waar ik voor sta en wat mijn werkzaamheden zijn. Zij moest natuurlijk zo goed mogelijk haar vragen stellen en bedenken wat voor mij een mooie (website) representatie zou zijn. Luisteren, construeren, verifiëren en verschillende invalshoeken kiezen waren allemaal nodig om er voor te zorgen dat we met elkaar dezelfde richting opgingen die we voor ogen hadden.

Na de eerste gesprekken zijn we foto’s, kleuren, ideeën, verschillende soorten teksten en plaatjes gaan uitwisselen. Sommige bruikbaar, sommige ook niet. Zo kwamen we tot een steeds betere focus. In dit proces is duidelijk geworden dat ik vaardiger moet worden in het gebruik van Facebook en Linkedin. Een puntje voor als de website in de steigers staat. Tussendoor checkten we het proces om op elkaar te blijven afstemmen zodat ik mijn werk gerepresenteerd zag, een mooi creatief gebeuren.

De bouw van de nieuwe website laat zien hoe we allemaal constant met veranderingen te maken hebben want ook hier zijn de 3 stappen van transitie duidelijk te herkennen:

  1. Oude website afsluiten
  2. Uitzoeken wat, wie en hoe een nieuwe website te krijgen
  3. Beginnen met de nieuwe website, agenda, Linkedin en Facebook gebruiken en last, but not least, een nieuwe blog maken!

Ben benieuwd naar jullie reacties!

3 thoughts on “Eerste SmartLearn Blog

Comments are closed.