Persoonlijke groei

PERSOONLIJKE VERANDERINGEN

“Ik hoor en vergeet, ik zie en onthoud, ik doe en begrijp.” Confucius
Ieder mens komt een paar keer in zijn leven op een punt dat hij iets wil of moet veranderen. Dit kan op het persoonlijke vlak zijn, binnen het gezin, binnen een team of op de werkvloer. Het enige wat op dat moment de verandering nog tegenhoudt zijn vaak je eigen persoonlijke belemmeringen, oftewel je beperkende overtuigingen zoals: “ik ben bang”, “ik kan het niet”, “dit is nu eenmaal wie ik ben” of “dit lukt toch niet binnen mijn organisatie”. Bij Smartlearn helpen wij je om deze belemmeringen snel en concreet aan te pakken.

PERSONAL COACHING

“Positief coachen geeft positieve kracht.”
We hebben allemaal wel eens wat extra aandacht en advies van een ander nodig. Het geeft je nieuwe inzichten en laat je anders kijken naar de huidige situatie of een probleem. Feedback is ontzettend belangrijk om jezelf gelukkig te blijven voelen. Veel mensen zien vragen om hulp als een zwakte terwijl het juist het tegenovergestelde is. Wat kost de minste energie? Beseffen dat je iets nog niet kunt en gaan leren hoe het je het wel gaat lukken is heerlijk. Wij geven praktische coaching op een positieve manier met kortdurende ondersteuning die zorgt voor zelfreflectie, rust en eigen acceptatie. Alles is goed. Dit geeft de motivatie om de gewenste verandering aan te pakken en gaat uit van je eigen kracht. Hiermee ga je resultaten boeken!

TRAINING

“Je hoofd leegmaken werkt bevrijdend.”
Met de MatriXmethode wordt je hoofd “opgeruimd”. Door je hoofd op te ruimen verlos je jezelf van ballast en blokkades waardoor er weer ruimte vrijkomt voor nieuwe ervaringen. Het is een coaching techniek die snel en effectief werkt, waarbij we gaan bewaren wat goed werkt, wegdoen wat niet meer nodig is en veranderen wat niet werkt. Met de MatriXmethode ga je de beleving van de blokkerende herinnering veranderen in een neutrale ervaring. Hiervoor is het niet nodig dat wij de achtergrond van het ontstaan van de blokkade tot in detail kennen. Deze kernachtige coaching methode creëert een groot zelflerend vermogen waardoor je persoonlijke vraagstukken in de toekomst ook zelf kunt aanpakken.

PERSOONLIJKE GROEI

“Nu snap ik je!”
Communiceren en je inleven is niet altijd even makkelijk. In een workshop geven wij je veel praktische tips en achtergrondinformatie om obstakels te overwinnen. Als deelnemer ga je aan de slag met communicatie modellen. Je krijgt inzicht in de verschillende typen mensen in je omgeving en leert hoe je ze letterlijk en figuurlijk het beste kunt aanspreken. Zo wordt communicatie voor beide partijen plezierig en werkt de communicatie veel effectiever. Aan het eind van deze workshop snap je beter wat iemand zegt en wordt jij beter begrepen.

NIEUW! WORKSHOP PUBERCOACHING IN UTRECHT LEIDSCHE RIJN.

"Everybody’s got to learn sometime, do it smart!"