Workshop MatriX coaching

WORKSHOP MATRIX coaching

“Je hoofd leegmaken werkt bevrijdend.”

De MatriXmethode biedt hulp bij leer- en emotionele problemen, volle hoofden leeg maken, blokkades bij jezelf of bij anderen weghalen, het focussen bij dyslexie, faalangst aan te pakken, negatief zelfbeeld te veranderen, stress en angsten beheersbaar maken, voor zowel kinderen als volwassenen. Hoe mooi zou het zijn als leerkrachten kunnen helpen leerlingen zichzelf een competent gevoel te geven of faalangst ter plaatse te verminderen? Ouders hun kinderen kunnen helpen belemmeringen samen op te lossen? Maar ook patiënten kunnen hiermee geholpen worden… en vergeet vooral jezelf niet! Met MatriXcoaching kun je namelijk op een snelle en effectieve wijze belemmerende gedachtes aanpakken.

Uitgangspunt is… je eigen interne strategie. Is je verwerkingsproces goed, houden zo! Maar belemmeren jouw eigen gedachtes je ontwikkeling, dan kun je er zelf iets aan doen. In deze workshop leer je hoe. De interne strategie die iedereen bewust of onbewust heeft ontwikkeld voor leren en emoties kan “belemmerend” werken. Dan is het belangrijk dat je een nieuwe strategie leert ontwikkelen die de oude “overschrijft of nog beter… weggooit”. De workshop geeft inzicht in de manier waarop dit werkt en waarom het zo werkt. Je gaat dit ook zelf ervaren. Verder brengen we structuur aan en ordening zodat je ervaart hoe er rust in je hoofd komt.


Voor wie
Ouders, leerkrachten, coaches, therapeuten en ieder ander die zichzelf een plezier wil doen.

Waar
Omgeving Utrecht

Duur
2 dagdelen

Kosten
€ 225,00 Inclusief lunch

Datum & tijd
Zie cursusaanbod of op aanvraag

Registerleraar
Deze workshop is gevalideerd door het Lerarenregister en geregistreerd onder GGNhBtWDAE. De workshop geldt als 5 RegisterUren (RU).

INSCHRIJFFORMULIER

Heeft u een vraag over ons aanbod of wilt u zich aanmelden voor een cursus, training of workshop? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Kies een cursus

    KIJK VOOR ACTUELE DATA EN LOCATIES VAN TRAININGEN EN CURSUSSEN OP DE PAGINA CURSUSAANBOD.

    "Everybody’s got to learn sometime, do it smart!"