Workshop Pubercoaching

WORKSHOP Pubercoaching

“Heb je vragen over je puber of heeft je puber vragen over jou?” 

Een puber is erg op zichzelf gericht en deelt lang niet alles meer met jou en dat doe jij misschien ook niet meer met je puber. Er is een methode om die communicatie te verbeteren en die wordt je geleerd in de workshop Pubercoaching.

Inhoud

Deze workshop besteedt als eerste aandacht aan het puberbrein. Je krijgt uitleg over de werking van het nog niet voltooide puberbrein en hoe je als volwassene hiermee rekening kunt houden. De theorie zal in een rustig tempo aan de orde komen en je zult de praktijksituaties zeker herkennen. Daarna ga je ontdekken wat MatriXcoaching doet en hoe en waarom juist deze methode zo handig is bij het coachen van pubers.

Het resultaat is een competent gevoel creëren bij jezelf en je puber wat nodig is voor pubers om beter te kunnen presteren. Belemmeringen worden verwijderd en de onmiskenbare puber emoties zoals onvoorspelbaar gedrag, boosheid en depressie leren ze te vernietigen maar zeker ook hun creativiteit  leren ze te benutten. Ze krijgen een opgeruimd hoofd waardoor kennis beter en sneller in hun hoofd terug te vinden is. Er komt meer rust en zelfvertrouwen wat zal leiden tot betere prestaties.

De workshop is goedgekeurd door de Hersenstichting en in honderden gezinnen is er na deze workshop meer begrip voor elkaar gekomen.

 

 

 

 

Voor wie
Iedereen die met pubers te maken heeft: ouders, leerkrachten, coaches etc.

Waar
Omgeving Utrecht

Duur
1 dagdeel

Kosten
€ 75,00. Bij aanmelding en betaling tot 7 dagen voor de workshop: € 10,00 vroegboekkorting!

Datum & tijd
Zie Cursusaanbod

INSCHRIJFFORMULIER

Heeft u een vraag over ons aanbod of wilt u zich aanmelden voor een cursus, training of workshop? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Kies een cursus

    KIJK VOOR ACTUELE DATA EN LOCATIES VAN TRAININGEN EN CURSUSSEN OP DE PAGINA CURSUSAANBOD.

    "Everybody’s got to learn sometime, do it smart!"